Vaša košarica je prazna!

Ajax je omenil Juventus v Ligi prvakov

Navdušenci Arsenala zahtevajo vrnitev Marca Overmarsa kot tehničnega direktorja, potem ko je Ajax omamil Juventusa, da bi dosegel prvo polfinale Lige prvakov od leta 1997.
 
 Naslednja glava Cristiana Ronalda je v 28. minuti postavila težke krogle Serie A v kontrolo svoje četrtfinale, vendar je Ajaxova izjemno nadarjena mlada ekipa, ki je v prejšnjem krogu razveljavila Real Madrid, zbrala in izenačila pred polčasom skozi Donnyja van de Beek.
 
Ajax je prevladoval v drugem obdobju in zasluženo odšel pred Matthijsom de Ligtom, katerega cilj je zagotovil mesto v zadnjih štirih mestih, kjer se bodo soočili z Tottenhamom ali Manchester Cityjem.
 
Overmars je trenutno direktor nogometa v Ajaxu in mu je bilo pripisano, da je igral glavno vlogo pri zbiranju zgodnje strani, ki vsebuje podobne igralce, kot sta Frenkie de Jong iz Barcelone in poročala o prenosu Arsenala Davida Neresa.
 
Nekdanji dvojni zmagovalec Arsenala je bil povezan z vrnitvijo v severni London v podobni zmogljivosti po nenadnem izstopu vodje kluba Sven Mislintat v februarju, Gooners pa zagotovo verjame, da je popoln kandidat za nadzor njihove strategije prenosa to poletje.