Vaša košarica je prazna!

Arsenal je razkril Aoba Meiyan pogajanja!

Britanski "Daily Mirror" je potrdil, da se je angleška premierska liga Arsenal že pogajala o prenosu območja Aubameyangan in Dortmunda. Uporniki upajo, da bodo to fengbo podpisali v januarju, da bi postali Sanchezjev naslednik, toda bolj posebna zahtevna cena je bila visokih 60 milijonov funtov, Arsenal se upa, da bi znižali ceno, se pogajanja nadaljujejo!
 
V ponedeljek so britanski mediji Daily Mirror temeljno presodili Arsenalovo prenosno operacijo v januarju, ko so britanski mediji ugotovili, da ko bo izguba Sancheza pomenila, da bodo oboroževalci prišli do previdnosti, so trije možje Arsene Wenger usmerjeni na Malcolm of Bordeaux, Mkhitaryan of Manchester United (znan tudi kot maršal) in Aubameyang iz Dortmunda.
 
Arsenal je trenutno podpisal podpisan Malcolm iz Bordeauxa, drugi znak Arsena Wenger pa je predmet posebnega Aotouyameyanga. Arsenal je trenutno odgovoren za podpisov je Sven - Milin Tate, potem ko je bil Dortmundov glavni izvidnik, za moč Aubameyanga je bil zelo razumljiv. Sporočeno je, da Arsenal upa, da bo podpisal Aubameyang tega meseca.
 
Aubameyang je zelo produktiven strelec, po statističnih podatkih, od sezone 2011-12, je dosegel 180 klubskih ciljev, v tej sezoni je igral v imenu Dorta 23 krat, dosegel 21 golov, zelo učinkovit.
 
Britanski mediji so poudarili, da čeprav je bil ugled Aubameyanga na splošno, pogosto kaznovani zaradi disciplinskih težav, Milintater pa veliko poroča Wengerju, kar bo Arsenal trdno odločno uvesti Aobayme Young. Dortmund tudi načrtuje prodati napadalca Gabona zdaj, obe strani sta že začeli pogajanja, vendar želijo dobiti 60 milijonov funtov v igralčevem transferju, Arsenal meni, da je nekaj dragih, kar lahko vpliva na transakcijo.
 
Ob koncu članka se je britanski medijski sodnik, ko se je Aubameyang pridružil, lahko napadalec Gabona ogrozi položaj Rakazat. Zdaj Francozi niso v zadovoljivem položaju in Wenger dejansko podpiše nujnost Aubameyanga.