Vaša košarica je prazna!

Bonucci razkriva, da je zavrnil Real Madrid, da bi se ponovno pr

Italijanski mednarodni branilec je izjavil, da je zavrnil zanimanje ligaških gigantov za ponovno pridružitev vladajočim prvakom Serie A.
 
Leonardo Bonucci je razkril, da je lani poleti zavrnil Real Madrid in se pridružil Juventusu iz AC Milan.
 
Po sedmih sezonah v Juventusu od leta 2010 do 2017 je Bonucci zamenjal AC Milan za sezono 2017-18.
 
Kljub 51 nastopom in podpisu prvega petletnega dogovora na San Siro, se je Bonucci vrnil na Torino, da bi igral skupaj s Cristianom Ronaldom za sedanjo kampanjo 2018-19.
 
Odpravil se je nazaj v začetno postavitev kluba pod Massimiliano Allegrijem, pri čemer je branilec igral bistveno vlogo pri trenutnem neporaženem rekordu v ligi.
 
Toda vrnitev v Juve ni bila njegova edina možnost, saj je 31-letnik priznal, da je poleti zavrnil možnost, da bi se pridružil veleslalom La Lige Real Madrid in imel priložnost igrati na Santiago Bernabeu.
 
"Interes Real Madrida? Ja, res je, Real Madrid me zanima," je dejal Bonucci.
 
»Za mene je bila čast in zadovoljstvo, to pomeni, da sem v teh letih dobro delal.
 
"Toda klic iz Juventusa in želja po vrnitvi domov sta bila temeljna, odločil sem se, da so mi barve Bianconeri boljše." igra za Milano.
 
Bonucci je dejal, da je njegov šestletni sin igral ključno vlogo pri njegovem prehodu v Juve, njegova družina pa je še vedno živela v Torinu.
 
»Kako se je odzval moj sin Lorenzo? Vesel je, ker je oče prišel domov, «je dodal. »Lani sem bil skoraj vedno v Milanu in me ni mogel videti. To je bil eden od razlogov, zakaj sem se vrnil. "
 
Italijanska reprezentanca je v tej sezoni dosegla 26 nastopov in pričakuje, da bo osvojila sedmi naslov Serie A, medtem ko je Juventus trenutno vodil 13 točk na vrhu mize.
 
Možnost prvega pokala prvakov v Ligi prvakov od leta 1996 ostaja možnost, pri čemer klub pričakuje, da jih bo Ronaldo lahko odpeljal na evropsko slavo.
 
Naslednja tekma Juventusa je proti Atletiku Madridu v sredo zvečer pred spopadom Serie A z Bologno 24. februarja.