Vaša košarica je prazna!

Gonzalo Higuain je odšel v Milano, da bi se pogovarjal o potovan

Gonzalo Higuain in njegov brat Nicolas, ki tudi deluje kot njegov agent, so bili v Milanu Nogometni dresi AC Milan poceni, da bi se pogovarjali o selitvi v AC Milan.
 
Argentinski napadalec, 30, je v ponedeljek popoldne poročal o usposabljanju za predsezone z Juventusom, vendar pa je po besedah ​​La Gazzetta dello Sport v nedeljo zvečer v Milanu pristal z njegovim agentom v vlečnici, s čimer je spodbudil govorice, da bi bil na poti.
 
Sky Sports je poročal, da je Nicolas Higuain v ponedeljek v Milanu govoril z novim tehničnim direktorjem Leonardo.
 
Milan je napadalcu naredil svoj glavni cilj, da bi okrepili napad na prihajajočo sezono, vendar trenutno ne dosegajo zahtevanih 60 milijonov dolarjev za igralca, ki so ga italijanski prvaki podpisali z Napoli za 90 milijonov evrov pred dvema letoma.
 
Pogajanja z Milano naj bi se nadaljevala tudi ta teden, čeprav niso edini klub otroški nogometni dresi, ki ga zanima naprej, ki je dosegel 40 golov v 73 tekmah za Old Lady.
 
Trener Juventusa Massimiliano Allegri ne bi izključil poteze, ko so ga vprašali o Higuainu na svoji novinarski konferenci pred srednjo MLS All-Star Game.
 
"Trg vedno izvaja klub. O tem vsak dan slišimo," je dejal Allegri. "Tukaj nimam napadalca, zato bomo videli, kaj se zgodi, ko se vrnemo v Italijo. Na 17. mestu, ko bo trg zapustil, bo Juve konkurenčen kot kdaj koli prej.
 
"Klub je do sedaj delal zelo dobro, zdaj pa čakamo, da se konča ta teden dela, preden se vrnemo 8., nato pa bomo pregledali trg, ki bo odličen, ne glede na to, kaj se zgodi v nadaljevanju. "
 
Chelsea se prav tako zavzema za nekdanjega napadalca Napolija, ki je v sezoni pod sedanjim sezono postavil rekord Serie A v 36-ih golih pod sedanjim bluesovim šefom Maurizio Sarrijem v sezoni 2015-16.