Vaša košarica je prazna!

Ronaldo je nezahteven, saj Juventus ohranja popoln začetek

Unstoppable Juventus je ohranil svoj popolni začetek sezone po 10 tekmah nogometni dresi Juventus, ko so v prvi polovici gola Rodriga Bentancurja in Cristiana Ronalda v soboto dosegli zmago 2-0 v Udineseu v seriji A.
 
Juventus, ki je osvojil osmo zaporedno ligaško zmago, ima 24 točk od svojih osmih tekem v seriji A in zmagal na svojih prvih dveh tekmah v Ligi prvakov.
 
Bentancurjev cilj je bil prvi, ker se je pridružil Juventusu na začetku lanske sezone, medtem ko je Ronaldo, ki je bil ta teden obtožen posilstva, ki je izhajal iz incidenta v letu 2009, dosegel štiri leta po njegovem premiku iz Real Madrida.
 
Juve je prevladal v polčasu in se v 33. minuti prebil z nasprotnim napadom, ko je Bentancur postavil Joao Cancelo na desni in se odpravil na točkovni križ na Portugalskem.
 
Štiri minute kasneje je Mario Mandzukic osvojil žogico v kazenskem prostoru in ga premagal Ronaldu, da bi odpeljal strupen voziček mimo Simonea Scuffeta.
 
Antonin Barak je postal udarec za Udinese in Kevin Lasagna je ustrelil z leve proti desni, otroški nogometni dresi messi vendar je v nasprotnem primeru Juventus še naprej prevladoval.