Vaša košarica je prazna!

Sarri trdi, da je bila reakcija po tekmi na izgubo Napolija 'izk

Stara dama še zdaleč ni bila od svojega briljantnega najboljšega v Neaplju, glavni trener pa je bil neomajen, kako se je odzval na izgubo
Juventusov šef Maurizio Sarri je dejal, da je bila njegova reakcija po tekmi na izgubo Napolija z 2: 1 "izkoriščena", nekdanji šef San Paola pa je dejal, da če je moral koga izgubiti, je vesel, da je to njegov stari klub .
 
Bianconeri so bili v Neaplju slabi, v drugem polčasu so zaostajali zaradi udarcev Piotr Zielinskega in Lorenza Insigneja, medtem ko je gol Cristiana Ronalda v dodatnem času komaj štel kot tolažbo za razočarane potujoče navijače.
 
Sarrijeve besede po porazu so služile le še bolj, da bodo staro damo jezile zvesti verniki, a bivši šef Chelseaja verjame, da so se njegove misli množično izsušile v sorazmerju in če bi morali navijači biti jezni na nekaj, bi to morala biti uspešnost ekipe.
 
"Ne vem za nobene polemike in zdi se mi čudno, da so bile nekatere fraze izkoriščene," je dejal Sarri na tiskovni konferenci pred spopadom v Fiorentini v seriji A.
 
"Zdi se mi edino naravno, da sem po treh letih dela s temi fanti in so mi pomagali na poti, ki bi me videla v največji klub v Italiji, še vedno naklonjena in hvaležna.
 
"Navijači bi morali biti jezni, ker ne samo da smo izgubili, ampak smo igrali zelo slabo, kar je še huje."
 
Ker je Juve kmalu po tem, ko se je v tej sezoni prebil pred vrata, spustil številne zadetke, je bil Sarri vprašan tudi, ali ima njegova stran težave, ko mora ohranjati koncentracijo, da v celoti vidi tekme do zadnjega žvižga.
 
"Morda," je rekel. "Čeprav se zdi, da smo to v zadnjem času premagali. Govoriti o psiholoških situacijah ni enostavno o taktičnih situacijah.
 
"Ne skrbi me število ciljev, ki jih dosežemo. V ligi prvakov in Coppa Italia smo naredili bolje kot v seriji A, a splošni napredek je dober, čeprav vemo, da nas čaka še veliko dela. "
 
Po zapiranju januarskega prestopnega okna je Sarri tudi priznal, da kluba ni zaprosil za podpise, saj meni, da je njegova zasedba že dovolj močna - tudi če Emre Can odhaja v Borussijo Dortmund.