Vaša košarica je prazna!

Vračilo blaga

Vrnitev je najtežji del spletnega nakupovanja, zato je to enostavno:


- Vse blago je treba poslati po nas preko UPS ali zavarovane pošte in dati številko za sledenje. Nismo odgovorni za vračila / zamenjave / napake, ki so izgubljene v pošti.

- Vse vrnjeno blago je treba postaviti v dodatno polje. Kartonska plošča za čevlje ne more več obravnavati več tranzitov, škatle, na katerih so zapisane, napisane na našo, imajo oznako za vrnitev neposredno na njih, ki se bodo sprijaznili s stroški obnavljanja.

- Majice po naročilu so narejene po naročilu in jih ni mogoče vračati ali izmenjevati.

Looking for Exchange / Refund: Najprej se nas najprej obrnite na nas, tako da lahko zagotovimo izmenjavo: faxianwola@gmail.com
- Razumemo, včasih velikost ali ustreznost ravno ni prav. To je v redu, nove postavke se lahko vrnejo za zamenjavo ali povračilo izvirne plačilne metode v 30 dneh po nakupu, če ne kažejo nobenih znakov obrabe in so še vedno v prvotnem stanju.

- Če je USED, predmeta ni mogoče zamenjati. Ne moremo se strinjati s tem, zato, če ste naročili, da jih čevlji poskusijo v čistem prostoru v zaprtih prostorih. Čevlji s kakršnimi koli znaki obrabe na travnati površini, trate, zunanjih površinah ali drugače ne bodo sprejeti za vračilo in bodo poslani nazaj na vas na lastne stroške. To vključuje vse smetane, kolonjske vode ali druge vonjave (cigarete, živali itd.), Ki jih izdelek ni imel, ko smo vam jih poslali!