Vaša košarica je prazna!

Zinedine Zidane potrjuje načrte za vračanje trenerja ob povezavi

Zinedine Zidane je potrdil, da se bo kmalu vrnil, ko bo še naprej povezan z Manchester Unitedom. Zmagovalec francoskega svetovnega pokala je imel izjemen uvod v svojem prvem trenerskem delovnem mestu, ki je vodil Real Madrid do treh zaporednih naslovov Lige prvakov.
 
Odšel je po tretjem evropskem trijumfu proti Liverpoolu, ko je pogledal, kako bi napolnil svoje baterije. Z Jose Mourinho preživljajo burne začetek sezone in gredo glavo v glavo s hierarhijo Manchester United, poročila so trdili, da so Red Devils pripravljeni nadomestiti Portugalci z Zidane.
 
In zdaj je razstrelil plamen, ko je priznal, da se bo kmalu vrnil na linijo. Rekel je TVE: "Kmalu bom treniral še enkrat, ker je to, kar mi je všeč, in kaj sem storil celo življenje." Trdilo se je, da načrtuje podpis štirih igralcev svetovnega razreda, če je imenovan za managerja Združenih držav, s Toni Kroos, Jamesom Rodriguezom, Thiago Alcantara in Edinsonom Cavani na seznamu želja.
 
Prav tako je mislil, da bo zvezdni igralec Manchester Unitedja Paul Pogba odločen igrati pod svojim sorodnikom - in imenovanje Zidana bi se zagotovo izkazalo za priljubljeno pri 25-letniku po javni razpravi s trenutnim managerjem otroški nogometni dresi messi. Vendar pa je Mourinho odločen, da se bo držal svoje službe in mislil je, da je hierarhija Združenih narodov pripravljena dati čas, da se situacija obrne.