Vaša košarica je prazna!

Headlines

Britanski "Daily Mirror" je potrdil, da se je angleška premierska liga Arsenal že pogajala o prenosu območja Aubameyangan in Dortmunda. Uporniki upajo, da bodo to fengbo podpisali v januarju, da bi postali Sanchezjev naslednik, toda bolj posebna zahtevna cena je bila visokih 60 milijonov funtov, Arsenal se upa, da bi znižali ceno, se pogajanja nadaljujejo!   V ponedeljek so britanski mediji Daily Mirror temeljno presodili Arsenalovo prenosno operacijo v januarju, ko so britan..
Milan se z veseljem pričakuje v ligi Europa League v FK Austria Wien naslednji četrtek (v živo na Sky Sport Austria HD). Italijani ne bodo mogli zaključiti kvalifikacijskega sejma na stadionu Ernst Happel v sredo in namesto tega bodo ob 10.30 v Milanu v Milanu, preden letijo z letalom v Dunaj. Ob 19.15 se bo pred tekmo zgodila novinarska konferenca v medijskem centru stadiona Happel.   Pred tekmo proti Avstriji se "Rossoneri" sestajajo v nedeljo v ligi še vedno v tujini v La..
BUNDESLIGA - Bayern München ni zmagal Bayer Leverkusen v petek (3-1) v prvem tekmovanju sezone v ligi. Kljub nevihtam, ki so zamudili srečanje, se je prvak pomiril po malo predsezoni. Corentin Tolisso je dosegel zadetek.   Bayern München je z lahkoto prevladal nad Leverkuzenom v petek, 3-1, v otvoritveni tekmi Bundeslige, vključno s ciljem njegovega novega rekrutanta Corentina Tolissa, ki ga je Lyon prešel v sezono. Cilji so dosegli Niklas Süle (1-0, 9), Tolisso (2-0, 19) i..