Vaša košarica je prazna!

Headlines

Barcelona z nemškim vratarjem Marc-André ter Stegen je osvojil prvo četrtfinalno prvo tekmo proti AS Roma 4-1 (1-0) in je tako dober za povratno tekmo naslednji torek dobre karte, prvič od leta 2015 nazaj v okrog štirih zbira. Lastne cilje veterana Daniela De Rossija (38. minute) ter Konstantinos Manolas (56.) in Piqué (59. mesto) ter Luis Suarez (87. mesto) sta zapečatili štirinajst zmagovalca. Nekdanji Wolfsburgski igralec Edin Dzeko (80.) je za Italijani dosegel gol.   ..
Britanski "Daily Mirror" je potrdil, da se je angleška premierska liga Arsenal že pogajala o prenosu območja Aubameyangan in Dortmunda. Uporniki upajo, da bodo to fengbo podpisali v januarju, da bi postali Sanchezjev naslednik, toda bolj posebna zahtevna cena je bila visokih 60 milijonov funtov, Arsenal se upa, da bi znižali ceno, se pogajanja nadaljujejo!   V ponedeljek so britanski mediji Daily Mirror temeljno presodili Arsenalovo prenosno operacijo v januarju, ko so britan..
Milan se z veseljem pričakuje v ligi Europa League v FK Austria Wien naslednji četrtek (v živo na Sky Sport Austria HD). Italijani ne bodo mogli zaključiti kvalifikacijskega sejma na stadionu Ernst Happel v sredo in namesto tega bodo ob 10.30 v Milanu v Milanu, preden letijo z letalom v Dunaj. Ob 19.15 se bo pred tekmo zgodila novinarska konferenca v medijskem centru stadiona Happel.   Pred tekmo proti Avstriji se "Rossoneri" sestajajo v nedeljo v ligi še vedno v tujini v La..
BUNDESLIGA - Bayern München ni zmagal Bayer Leverkusen v petek (3-1) v prvem tekmovanju sezone v ligi. Kljub nevihtam, ki so zamudili srečanje, se je prvak pomiril po malo predsezoni. Corentin Tolisso je dosegel zadetek.   Bayern München je z lahkoto prevladal nad Leverkuzenom v petek, 3-1, v otvoritveni tekmi Bundeslige, vključno s ciljem njegovega novega rekrutanta Corentina Tolissa, ki ga je Lyon prešel v sezono. Cilji so dosegli Niklas Süle (1-0, 9), Tolisso (2-0, 19) i..